Novinky
03.05.2022
Fanfáry a klaksony
Melodické fanfáry a klaksony. Sezóna je tu, tak dejte o sobě vědět. Nebuďte jen viděl, ale také slyšet. :-) Nově jsme pro Vás do našeho sortimentu z... číst celé
04.03.2022
Těsnění a profily ŠKODA 105, 120, 130,, Rapid, Garde
Nově jsme rozšířily naši nabídku také o gumová těsnění a profily na ŠKODA 105, 120, 130, Rapid, Garde. Naleznete na našem E-shopu www.for-veteran.eu ... číst celé
19.02.2022
Repase STARTÉRŮ, ALTERNÁTORŮ, DYNAMA
Provádíme repase startérů, dynama, alternátorů: Na veterány ŠKODA Spartak, Octavia, Felicia, 1203, 1000MB, 100, 110R, 105 - 130, Rapid Podrobnější... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Mějte přehled o nových produktech. Můžete se kdykoli odhlásit. Informace zasíláme jednou za měsíc. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Mějte přehled o nových produktech. Můžete se kdykoli odhlásit. Informace zasíláme jednou za měsíc.
Najdete nás i na FACEBOOKU

https://www.facebook.com/forveteran.eu

Kontakty
Logo
ForVeteran
Tomáš Oršel
Tomáš Oršel
(Po-Pá, 8-16 hod.)
© Copyright 2021–2022 ForVeteran www.for-veteran.eu
Obsah webu je v celém rozsahu chráněn autorským právem. Není-li výslovně uvedeno jinak, není možné obsah přebírat, kopírovat, reprodukovat ani dále šířit jinými kanály, s výjimkou tisku pro osobní potřebu a stručných citací či náhledů na sociálních sítích s uvedením zdroje. Souhlas s užitím obsahu musí být vždy písemný a lze o něj požádat. Vlastníkem a provozovatelem těchto webových stránek je Tomáš Oršel.

  • Zdroj: ŠKODA AUTO
  • Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz